Finner du ikke det du er ute etter?

Det er viktig for oss at du er fornøyd, og vi er gode på å finne løsninger på det meste. Andre profiler og dimensjoner av trelast enn det du finner i vårt standardsortiment, kan vi om mulig skaffe på forespørsel.
Vi har serviceinnstilte og dyktige ansatte som hjelper deg med det du trenger.

Rune Voldsrud
RUNE VOLDSRUD

Tlf. 61 28 44 05
Mobil 918 46 550
E-post rune@favangsag.no

Vemund Moss
VEMUND MOSS

Tlf. 61 28 44 03
E-post vemund@favangsag.no

Christmut Lindvig
CHRISTMUT LINDVIG

Tlf. 61 28 44 06
Mobil 986 46 045
E-post christmut@favangsag.no

Linda Haugen Finsrud
LINDA HAUGEN FINSRUD

Tlf. 61 28 44 00
E-post linda@favangsag.no

Fåvang Sag en del av G3 Gausdal Treindustrier

Høsten 2021 ble Fåvang Sag kjøpt opp av Gausdal Bruvoll, og ble en del av G3 Gausdal Treindustrier SA. Ta gjerne en titt på våre nye nettsider www.g3i.no, for å se vårt produktutvalg.

Trelasten skal fram – vi frakter til hele Norge

Illustrasjonskart som viser Fåvang Sag sine transportruter for utkjøring av trelast til hele Norge.

Vogntogene med trelast fra Fåvang Sag er godt synlige i trafikken på Øst- og Vestlandet samt Midt-Norge. Våre dyktige sjåfører er genuint opptatt av leveringstider og service. De ringer alltid på forhånd for å avtale leveringstid. For å yte vår beste service med rask og effektiv leveranse til byggeplasser og lager, tilbyr vi transport med velholdte og moderne biler.

Vi leier inn faste biler fra Sigurd og Ola Grimstad. De har kjørt fast for oss i mange år, og våre kunder er meget godt fornøyde med den servicen de får fra deres dyktige norske sjåfører. Våre kjøreruter går daglig i hele Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane samt Gudbrandsdalen, i tillegg kjører vi til Hordaland, Trøndelag, Akershus, Oslo, Østfold og Vestfold flere ganger ukentlig.

Våre lastebiler er utrustet med kran for byggeplass leveringer. Sjåførene skal i størst mulig grad forespørre dere som kunde i forkant, slik at trelasten blir levert der dere ønsker det.

Fornøyde kunder er det viktigste vi har!

Finner du ikke de dimensjonene, profilene eller kvalitetene du ønsker – ta kontakt, så ser vi hva vi får til.